zoom_out_map

LEG REST

€110.00
(Tax included)
€90.91
(Tax excluded)
Quantity
Last items in stock

Working space: 50 cm x 35 cm.
Regulate the height as you wish.

Pristatome tatuiruotėms skirtą kojų atramą – esminį tatuiruočių meistrų, ieškančių komforto ir tikslumo kūrybiniame procese, palydovą. Specialiai pritaikyta unikaliems tatuiruočių profesijos reikalavimams, ši kojų atrama skirta pagerinti jūsų darbo erdvę ir pakelti jūsų amatą į naujas aukštumas.

Pagrindiniai bruožai:

Optimizuota darbo erdvė: su didele 50 cm x 35 cm darbo zona, ši kojų atrama suteikia daug erdvės tatuiruočių meistrams, kad šie galėtų manevruoti ir lengvai kurti kompleksinius dizainus. Kruopščiai sukurti matmenys užtikrina, kad turėsite erdvę, kurios reikia meninei vizijai įgyvendinti.

Aukščio reguliavimo lankstumas: Jūsų patogumas yra svarbiausias dalykas, todėl kojų atrama yra aprūpinta reguliuojamais aukščio nustatymais. Reguliuokite aukštį taip, kaip norite, užtikrindami ergonomiškumą ir sumažindami įtampą ilgų tatuiruočių seansų metu. Raskite geriausią padėtį, sutelkite savo dėmesį į tatuiravimą.

Tvirta ir patvari konstrukcija: Pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, ši kojų atrama yra sukurta taip, kad atlaikytų kasdienį naudojimą užimtoje tatuiruočių studijoje. Tvirta konstrukcija užtikrina stabilumą, patikimą pagrindą jūsų darbui išlaikant aptakią ir profesionalią išvaizdą.

Didesnis komfortas: Tatuiruotė reikalauja kruopštaus dėmesio detalėms, o patogumas atlieka lemiamą vaidmenį siekiant puikių rezultatų. Ši kojų atrama sukurta taip, kad suteiktų optimalią atramą, leidžiančią susikoncentruoti į savo meniškumą nesiblaškant. Minkštas paviršius suteikia papildomo komforto tiek meistrui, tiek klientui.

Lengva valyti: tatuiruočių studijoje svarbiausia higiena, o naudojant šiuos baldus lengva išlaikyti švarią ir higienišką darbo vietą. Kojų atramos paviršių lengva valyti, todėl galite sutelkti dėmesį į savo darbą, nesijaudindami dėl nereikalingų trikdžių.

Investuokite į  leg rest'ą ir pajuskite skirtumą, kurį specialūs, meistrui tinkami baldai gali padaryti jūsų tatuiruočių aplinkai. Padidinkite savo komfortą, padidinkite tikslumą ir užtikrintai kurkite šedevrus. Jūsų klientai nusipelno geriausio, ir jūs taip pat.

LEG.RES

Customers who bought this product also bought:

V CHAIR FOR MASTER nr.2

€55.00

KORES 1 PCS

€0.87

LINER INK 150 ML BY PANTHERA

€28.92

CLIENTS CHAIR STANDARD

€299.00

NEEDLE CONTAINER (1L, 2L, 5L)

€2.90 - €5.50